/ by /   Accesorii / 0 comments

Mecanisme pentru bucătărie

Varietăți, avantaje și etapele de instalare

Mecanismele pentru mobilierul de bucătărie corect selectate și bine instalate vă va ajuta să vă faceți șederea în bucătărie mai confortabilă. Acestea îndeplinesc multe funcții – închid ușile, deschid sertarele, trag înăuntru blaturile. Gătitul este o proces migălos și uneori este imposibil să țineți cont de toate. Doar mecanismele selectate rațional și instalate corect vor face viața mult mai ușoară. Dar varietatea de produse de pe piață este mare și confuză. Este dificil de înțeles ce fitinguri se vor potrivi setului de mobilier. Și chiar dacă ați achiziționat deja mecanismele, trebuie să știți cum și unde să le montați, care se potrivesc unei anumite piese de mobilier și care nu. Toate aceste întrebări sunt dureri de cap și costuri inutile. Deci să trecem prin principalele tipuri de mecanisme pentru bucătărie.

Modele extensibile pentru dulapuri și dulăpioare

Hettich oferă o gamă largă de sertare pentru diferite tipuri de mobilier. Există o soluție pentru bucătărie, baie, dormitor, sufragerie și birou. O gamă unică pentru o mare varietate de întrebuințări. Fiabilitate, textură netedă, stabilitate, confort și aspect atractiv. Pereți laterali simpli sau dubli într-o mare varietate de modele. O gamă largă de accesorii pentru fiecare public țintă.

Amortizoare

Mecanisme foarte simple pentru dulapurile de bucătărie. Acest set vă permite să închideți ușile mobilierului fără probleme și fără risc de deteriorare. Sunt utilizate pe scară largă în toate sistemele de mobilier. Ele reprezintă o capsulă de gaz sau apă, în care este plasat un mecanism cu arc. Mecanismul arcului este conectat la o piedică, care frînează impactul ușii. Funcționează pe un principiu hidraulic. Se fixează în interiorul fațetelor bucătăriei. Ține ușițele în siguranță în poziția corectă. Avantajul este compactitatea și mecanismul său simplu. De asemenea, fac posibilă utilizarea ușilor din sticlă completă fără cadru. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o fisură accidentală din cauza unui impact puternic – amortizorul va înmuia presiunea asupra sticlei.

Balamale Balamalele Hettich definesc calitatea mobilierului. Fitinguri inovatoare și fiabile, cu o durată de viață impresionantă. Instalare și reglare convenabile, de înaltă calitate. Balamalele de fixare rapidă Sensys și Intermat sunt ușor de instalat și de reglat. Balama Sensys cu amortizor integrat Silent System a redefinit complet balamalele și a câștigat o serie de premii internaționale. Balamalele Sensys și lntermat sunt soluția pentru orice instalare.

Sisteme de ridicare

Ele ajută la deschiderea ușilor orientate vertical pe dulapurile de bucătărie și, de asemenea, le mențin în siguranță în poziția deschisă. Principiul de funcționare se bazează pe un mecanism cu piston. Acestea sunt foarte asemănătoare cu acțiunea dispozitivelor de închidere a ușilor, doar efortul lor vizează împingerea afară și nu presiunea internă. Aceste seturi de bucătărie au, de asemenea, o capsulă de ulei, dar în unele modele este suplimentat cu un arc pentru a da mai multă forță. Este fixat pe fațadele superioare ale mobilierului de bucătărie. Pentru a instala astfel de dispozitive de închidere, sunt necesare șuruburi autoforante speciale și o șurubelniță. Dacă instalați dispozitive de închidere grele, structura principală trebuie fixată pe o parte fixă ​​a mobilierului, celălalt capăt direct pe ușă. Apoi, ar trebui să instalați dispozitivul de închidere în slotul destinat acestuia. Închiderea lină și alți parametri pot fi reglați cu ajutorul unor supape speciale.

Sisteme rotative

Acestea sunt instalate în spațiul colțului bucătăriei. Cel mai adesea acestea sunt mecanisme care se rotesc cu 90 – 180 de grade. Acestea se bazează pe un stâlp special pe care se ține structura cu ajutorul sistemelor rotative. Sistemele pot fi folosite atât pentru un mini bar cât și pentru un uscător de vase. Sunt folosite pentru a economisi spațiu și atunci când accesul la partea oarbă este dificil într-un dulap colțar.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.