marker
STIL ȘI CONFORT

Dulap în stil clasic

DULAP DEBARA

Dimensiuni: 2500x2600x800

Materiale: Corp-PAL melaminat+interior, Fronturi- MDF vopsit, furnir, polițe- MDF furnir lemn vopsit

Mecanismele utilizate

____

PROIECT PERSONALIZAT

Dulap personalizat

Un dulap bine gândit până la cele mai mici detalii, fiecare element a fost selectat de către client: de la materialul carcasei până la dimensiunea sertarelor extensibile.

Odată ce v-ați adresat la companai SEVINI, nu va trebui să faceți compromisuri, făcând o alegere între preț și calitate, frumusețe și funcționalitate. Noi creăm dulapuri personalizate exact în funcție de dimensiunile dvs. individuale, fanteziile de design și bugetul stabilit.

Unul dintre obiectivele principale ale companiei „SEVINI” este satisfacerea tuturor nevoilor clienților noștri. Prin urmare, catalogul nostru conține materiale atât pentru crearea dulapurilor scumpe de clasa VIP, cât și pentru comandarea unor produse mai bugetare, dar și durabile și fiabile. În același timp, gama de texturi, culori sau stilizări cu imitarea materialelor naturale nu este limitată.

Dulapuri la comandă
proiecte individuale.

Căutați mobilier încorporat?

Realizăm dulapuri la comandă cu dimensiuni individuale. SEVINI însemnă garanție a calității, măsurarea spațiului de către proiectant și o abordare specială pentru fiecare client.

Argu

Galerie

Proiecte Similare

Dulap model 3
DulapuriDulap model 3
Dulap model 2
DulapuriDulap model 2
Dulap model 1
DulapuriDulap model 1