marker
STIL ȘI CONFORT

Living în stil modern

TUMBĂ TV

Componență: 3 sertare + măner tip golă

Dimensiuni: 1500x300

Materiale: PAL EGGER

2 VITRINE JOASE

Componență: 2 sertare + măner tip golă

Dimensiuni: 750x300

Materiale: PAL EGGER

DULAP CU FRONTURI DE STICLĂ

Dimensiuni: 2500x2000x550

Materiale: PAL Melaminat, fronturi de sticlă Lacobel în profil AGT lucios

DULAP cu uși PAL EGGER

Dimensiuni: 2500x2000x550

Materiale: PAL EGGER

Mecanismele utilizate

Eius lorem tincidunt vixat.

PROIECT PERSONALIZAT

Mobilier pentru living

Acest mobilier pentru living este realizat într-un stil clasic și ajustat la dimensiunile individuale ale camerei clientului. Configurația și culorile, suprafețele îmbătrânite artificial sunt, de asemenea, selectate pe baza dorințelor clientului.

Simplitatea externă aparentă ascunde funcționalitatea și practicitatea ridicate, ceea ce permite ca mobilierul să devină o parte integrantă a acestui interior modern.

Una dintre caracteristicile cheie ale livingului model 03 este designul său bine gândit, care face mobilierul cât mai practic posibil. Setul include o tumbă de podea cu sertare, care servește în plus ca suport pentru TV, 1 dulap cu două fronturi articulate din MDF, un dulap cu fronturi de sticlă și două vitrine cu un număr mare de rafturi deschise.

Gama de nuanțe folosește o combinație modernă de alb lăcuit și alb mat intens, cu imitație de lemn natural, cu o structură clar definită a fibrelor materialului. Aceste culori arată elegant și sofisticat, iar suprafețele lucioase ale fațadelor conferă mobilierului un aspect modern.

Livinguri la comandă
proiecte individuale.

Să creăm împreună livingul dvs. de vis!

Plănuiți să comandați mobilier pentru living? Aici puteți cumpăra mereu mobilier fabricat la comandă care va îndeplini toate caracteristicile spațiilor, cererile dvs. și capacitățile financiare.

Argu

Galerie


Proiecte Similare

Living model 3
LivinguriLiving model 3
Living model 1
LivinguriLiving model 1
Living model 2
LivinguriLiving model 2