SEVINI

Dormitoare la comandă
proiecte individuale.

Căutați mobilier nou pentru dormitor?

SEVINI crează mobilier pentru dormitoare la comandă în diverse stiluri, culori și texturi,care va satisface toate nevoile dvs., caracteristicile camerei și capacitățile financiare.

Serviciu suport clienți

Сonsultație online referitor la serviciile oferite.

Muncitori calificaţi

Performanțe deosebite și experiență în domeniu.

Exploatare excelentă

Funcționalitate și aspect impecabil ce durează.

Reputaţie de top

Sute de proiecte realizate cu succes.

Proiecte finalizate

Clienți fericiți

Companie înființată în

+

Designuri noi

Proiecte realizate

Decorarea unui dormitor este un proces foarte dificil și care consumă mult timp, deoarece interiorul acestei camere trebuie să fie atât elegant cât și ergonomic. Din acest punct de vedere, mobilierul potrivit joacă un rol cheie. Trebuie să creeze o atmosferă specială de confort, intimitate și liniște în cameră și, în același timp – să fie sigură, funcțională și de încredere.

DEVINE EVIDENT CĂ ACHIZIȚIONAREA UNUI DORMITOR FABRICAT DE SEVINI ESTE DECIZIA OAMENILOR CE APRECIAZĂ CALITATEA ȘI LUXUL. ALEGEREA ÎN FAVOAREA MOBILIERULUI EXCLUSIV FĂCUT LA COMANDĂ VA PERMITE SĂ ADĂUGAȚI CAMEREI INDIVIDUALITATE, CARACTER PRACTIC ȘI FIABILITATEA A MOBILIERULUI.

Toate mobilierele noastre la comandă pentru dormitoare reprezintă:
– Calitate impecabilă. Mobilierul este creat în conformitate cu toate standardele stabilite, folosind echipamente moderne, materiale durabile și fiabile.
– Design bine gândit. Creăm dormitoare care se încadrează în diverse interioare și sunt apreciate chiar de adevărații. Modelele sunt decorate cu fațade lucioase și mate cu sticlă, oglinzi, imprimeuri spectaculoase, inserții din piele etc.
– Funcționalitate și utilizare. Toate dulapurile, noptierele, comode pentru dormitor de la SEVINI sunt surprinzător de spațioase și ergonomice.

Materialele pe care le folosim

Cooperarea cu partenerii de afaceri și furnizorii de materiale de înaltă calitate pe care le utilizăm

Dormitoare de înaltă calitate la comandă

VĂ PUTEM CREA MOBILIERUL DE VIS PENTRU DORMITORUL DVS.
APELAȚI-NE LA 060 800 333 ACUM

    Formularul de înregistrare