fbpx
SEVINI
Livrarea mobilierului

Rapid. Calitativ. Sigur.

Șoferi experimentați și camioane moderne

Șoferii noștri au o vastă experiență în conducerea mașinii și, prin urmare, vă vor livra comanda cu punctualitate maximală, pe cea mai scurtă cale și o vor ridica la etaj cu atenție.

Descărcarea și ridicarea mobilierului la etaj

Livrarea mobilierului greu și cu dimensiuni mari este asociată cu multe dificultăți. Pe lângă încărcarea articolelor într-o mașină, transportarea și descărcarea mobilierului, este necesar să aduceți mobilierul în casă și, în cazul când trăiți în oraș, să îl ridicați la etaj. Această problemă va fi rezolvată rapid și calitativ de către specialiștii experimentați ai companiei „SEVINI”.

Livrarea, descărcarea și ridicarea mobilierului la comandă în orașul Chișinău sunt incluse în preț.

Aducerea în apartament a mobilierului făcut la comandă este, de asemenea, gratuită.

Plecarea șoferului și hamalului în afara orașului Chișinău se plătește suplimentar după acordul cu managerul.

Încărcare și descărcare în siguranță

Compania are la dispoziție camioane special adaptate pentru încărcarea / descărcarea și transportarea în siguranță al mobilierului.

Toate lucrările sunt efectuate de specialiștii companiei „SEVINI” – suntem responsabili pentru mobilierul comandat de dvs. pe parcursul întregii călătorii, monitorizăm cu strictețe respectarea regulilor pentru transportarea mobilierului.

LIVRAREA GRATUITĂ

Transportarea în siguranță

După ce ați acceptat și aprobat proiectul bucătăriei la comandă, precum și semnarea unui contract, compania noastră îndeplinește comanda și livrează mobilierul.

Livrarea în orașul Chișinău este gratuită, de asemenea este și ridicarea mărfii la etaj. Data și ora livrării se fac la o oră convenabilă pentru dvs.