SEVINI

Dulapuri la comandă
proiecte individuale.

Căutați mobilier încorporat?

Realizăm dulapuri la comandă cu dimensiuni individuale. SEVINI însemnă garanție a calității, măsurarea spațiului de către proiectant și o abordare specială pentru fiecare client.

Serviciu suport clienți

Сonsultație online referitor la serviciile oferite.

Muncitori calificaţi

Performanțe deosebite și experiență în domeniu.

Exploatare excelentă

Funcționalitate și aspect impecabil ce durează.

Reputaţie de top

Sute de proiecte realizate cu succes.

Proiecte finalizate

Clienți fericiți

Companie înființată în

+

Designuri noi

Proiecte realizate

Sevini realizează la comandă diverse dulapuri. Echipa noastră de meșteri calificați acceptă comenzi de orice complexitate, oferind garanție pentru munca prestată.

DULAPUL LA COMANDĂ CU DIMENSIUNILE INDIVIDUALE VA DEVENI NU NUMAI UN DETALIU FUNCȚIONAL, CI ȘI UN DECOR ELEGANT PENTRU ORICE CAMERĂ.

Comandând o structură de dimensiuni și parametri strict definiți, economisiți metrii prețioși și vă organizați spațiul liber cât mai eficient posibil. Când faceți comandă de un dulap personalizat cu dimensiuni individuale, aveți posibilitatea de a alege de sine stătător orice umplere internă și dimensiunea structurii, indica un loc pentru încorporarea aparatelor de uz casnic, crea o zonă de lucru compactă pentru instalarea unui computer sau a echipamentelor de birou.

Fabricarea dulapurilor la comandă începe cu crearea unei schițe, luând în considerare nu numai parametrii standard – lungimea, înălțimea și adâncimea, ci și orice nereguli în podea sau pereți. Pentru a face acest lucru, proiectantul nostru ia toate măsurările necesare la locul de față.

Materialele pe care le folosim

Cooperarea cu partenerii de afaceri și furnizorii de materiale de înaltă calitate pe care le utilizăm

Dulapuri de înaltă calitate la comandă

VĂ PUTEM CREA DULAPUL DE VIS PENTRU ORICE CAMERĂ
APELAȚI-NE LA 060 800 333 ACUM

    Formularul de înregistrare