SEVINI
Montare gratuită

Instalare completă

Lucrări de instalare de înaltă calitate

Asamblăm mobilierul de bucătărie într-o cameră curată pre-pregătită la timpul convenabil pentru client. Specialiștii verifică integritatea elementelor ambalate, despachetează componentele, le inspectează pentru a se convinge că nu exită defecte externe și apoi procedează direct la instalare.

Lucrările de instalare durează de la câteva ore până la trei zile, în funcție de caracteristicile și dimensiunile setului de mobilier comandat. Instalarea se efectuează în conformitate cu codurile de construcție și reglementările de siguranță.

Meșterii cu experiență sunt echipați cu echipamente profesionale și instrumente de înaltă tehnologie pentru a asambla rapid bucătăria.

Asamblarea carcasei panourilor de perete

Amplasarea modulelor conform proiectului aprobat

Montarea carcasei

Montarea fațadelor, blaturilor, lămpilor,soclurilor, frezelor

Facerea găurilor cu feăstrăul pentru țevi, prize, chiuvete și electrocasnice încorporate

Instalarea accesoriilor (mânere, railinguri de perete, blaturi de bar, suporturi pentru rafturi) și lămpilor

Demonstrarea stabilității structurilor, funcționalității și deschiderii și închiderii line a sertarelor și a sistemelor de depozitare, proprietarului cu semnarea certificatului de acceptare.

Noi ne cunoaștem bucătăriile până la fiecare șurub. Știm cum să instalăm mai bine și mai corect un dulap sau dulăpior, cu ce presiune să înșurubăm ușa, astfel încât să se deschidă ușor și silențios.

Toate bucătăriile produse în compania noastră vă vor servi mulți ani la rând. Manopera virtuoasă a specialiștilor, materialele și accesoriile de calitate europeană toate la un loc creează un mobilier de încredere, elegant și rezistent la orice deteriorare.

Instalarea gratuită a bucătăriei personalizate

Abordare responsabilă

Împreună cu dezvoltarea proiectului, măsurarea și livrarea, instalarea bucătăriei este realizată de asemenea gratuit de compania noastră!

Lucrările se efectuează la ora convenită în prealabil cu clientul, în încăpere care este deja pregătită.

Ne străduim să asigurăm precizia maximă a asamblării și să prevenim defectele, iar dacă un element de bucătărie este deteriorat accidental în timpul instalăii, acesta este înlocuit gratuit de către specialiștii noștri.

Instalatorii profesioniști au la dispoziție echipamente și instrumente moderne, care asigură o instalare precisă și rapidă. Fiecare specialist urmează pregătire obligatorie, stagiu și numai după aceea i se permite să lucreze independent.