fbpx
SEVINI
Proiecte de design individuale

Elaborarea mobilierului însoțită de un designer

Consultație gratuită

Apelând la numărul 060 800 33378, veți primi o consultație preliminară de la specialistul nostru.

Lucrătorii noștri vă vor ajuta la alegerea materialului, vor face un calcul al costurilor, vă vor informa referitor la timpul de producție și vor emite o cerere pentru chemarea unui proiectant la obiect, care va veni cu mostre de materiale, va face o măsurare exactă a camerei și va discuta cu dvs. toate dorințele dumneavoastră.

Plecarea proiectantului la obiect

Măsurarea corectă a bucătăriei vă permite să utilizați în mod rațional fiecare metru pătrat al camerei.

Este important să determinați cu exactitate dimensiunea fiecărui element: dulapuri de perete și podea, rafturi deschise, masă, scaune, suprafață de lucru.

În ciuda faptului că pare simplu, fără experiență în a face acest tip de muncă, oamenii fac adesea greșeli, a căror corectare este costisitoare. Este mai oportun să chemați un proiectant acasă.

Dezvoltarea proiectelor de design

Managerii- designeri profesioniști vor dezvolta un proiect individual de design pentru dvs.

Folosind datele obținute în timpul măsurării spațiilor, managerul:

Va selecta un model de set de bucătărie

Va oferi accesoriile, echipamentele și grupul de mese potrivite

Va face un calcul precis al costului produsului

Va da proiectul îîn producere

Va întocmi un contract

Servicii de designer

Mobilier pentru holuri, dormitoare, camere de zi și nu numai

Pentru ca mobilierul nostru să fie nu numai confortabil, ci și plăcut la vedere, designerii companiei „SEVINI” sunt întotdeauna gata să vă ajute să realizați ideea interiorului dumneavoastră.

Designerii noștri au o vastă experiență în dezvoltarea și proiectarea diferitelor articole de interior, monitorizarea constantă a tendințelor mondiale în domeniul mobilierului și designului interior ne permit să creăm mobilier personalizat în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate.

Suntem întotdeauna deschiși la ideile dvs. și suntem pregătiți să asumăm implementarea chiar și a celor mai nestandarde opțiuni.

Designerii companiei „SEVINI” vă vor ajuta să treceți cu vederea prin toată gama largă a companiei noastre. Vor selecta materialele cele mai potrivite pentru stilul spațiilor dvs. De asemenea, vă vor ajuta la determinarea combinației de culori cât mai reușite.

Vor face un design grafic al viitorului dvs. mobilier. Designul mobilierului pentru camera dvs. poate fi conceput atât pentru o cameră complet liberă, unde încă nu există nici o singură piesă de mobilier, fie pentru interior mobilat.

Folosind serviciul gratuit de creare a designului, veți primi nu numai un mobilier funcțional, ci și unul ce se potrivește bine în interiorul holului, dormitorului sau sufrageriei.